Ayrahana Hijab Perfume Wangi Berpanjangan

Masa mula-mula dapat bungkusan tu.. siap buka terus.. kelihatan perfume tu dibalut rapi dengan plastik bubble.. Tapi kan kalau korang nak tau.. MasyaAllah.. walau belum buka plastik tu.. Mak aiiii.. Bau dia.. Belum sembur lagi tu.. Masih dok dalam bungkusan lagi tu .. Tapi bau diaaa.. Walaweh.. Sampai keluar kottt... Bila dah buka usah kata lah.. memang bau wangi lagi kuat la.. hahaha.. teman ingatkan minyak wangi tu tumpah.. Nasib baik bukan.. huhuhu..

Haa.. nak tau haruman apa yang teman dok sebut-sebut kat Facebook sebelum ni? ehem.. inilah dia.. Haruman yang sangat-sangat wangi dan tahan lama..

Ehemmm.. Malam tadi sebelum tidur teman dah try minyak wangi haruman Adamaia dari Ayrahana Hijab ni.. Alohhh.. Wangi dan haruman  kome wehhh.. teman saja try pakai waktu nak tidur malam.. memang suka wangi-wangi time tidur sebab ia memberikan terapi aroma untuk buat teman tidur nyenyak.. dan selalunya wangian sebelum ni tidak le bertahan lama..


Tapi.... pakai yang Ayrahana Hijab Perfume ni, terkejut teman.. Wangi sampai pagi.. Tidur lena giler dengan wangiannya yang lembut sangat.. Tak sakit hidung teman pun baunya.. huhu.. Rugi korang tak try tau.. Haa.. sape nak order? boleh je jenguk2 link bawah ni yea.. ada bermacam-macam.. haruman, lelaki dan wanita hoho.. semua ado..


Fanpage : Facebook.Com/ayrahanahijab
Instagram : Instagram.Com/ayrahanahijab
Website : Www.AyrahanaHijab.Com
Beli Online  : https://shopee.com.my/ayrahanahijab


Sedikit Ciri-Ciri De'Xandra Perfume :

- Perfume wangian Ekslusif
- Setanding Produk Antarabangsa
- Produk Halal
- Pati Original ,
-Boleh Di Bawa Solat
- EDP ,
-Tahan Lama (More Than 8 Hours)
- Travel Perfumes
- 10 ML (Tidak Terlalu Kecil/Besar)
- Packaging Yang Menarik & Cantik
- Mengikut Citarasa Malaysia


Ayrahana Hijab Perfume Wangi Berpanjangan Ayrahana Hijab Perfume Wangi Berpanjangan Reviewed by Kakigosip on 20:18:00 Rating: 5
Powered by Blogger.