Ayrahana Hijab Perfume wangi dan kekal lama


Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺ Sebenarnya dah lama teringin nak beli,tapi tak terbeli-beli pun.Lama dah perati je Perfume ni.Tapi takutlah nanti bila beli tak puas hati.


Ada member jugak yang pakai perfume Ayrahana Hijab ni,sedap baunya.Tapi disebabkan perfume aku ada lagi,so,macam taknak lah beli lagi kan.Jenis aku ni,suka pakai satu je.Masih banyak lagi perfume yang aku beli dua bulan lepas.Kalau korang nak tau,dulu aku ada jugaklah  berjinak-jinak jual perfume.Korang boleh baca di entry sini .Tapi entah la,aku payah nak handle jual perfume tu.Last2 dah terkubur kat situ je.Bukan sahaja jenama tu,tapi ada juga satu jenama lagi yang aku jual,cerita tu di entry sini  .Pun sama jugak,dulu tak pandai nak berbisnes..Jadi terkubur lah jawapannya..


Ok,last perfume yang aku beli adalah di entry ini.Masih banyak lagi.Guna pun tak banyak mana,sebab wangian ni sedap.sebab tu aku beli.Wangian dan wanita ni memang tak boleh nak dipisahkan,betul tak.So bila ada member suggestkan aku bauan Ayrahana Hijab perfume ni,aku survey dan ternyata ramai yang memilih untuk bauan ni..Bauan orang kaya diorang panggil..kah.kah... Ayrahana Hijab perfume ni wangi dan tahan lama

Sangat berpuas hati dengan bauan ni.Yes,ada stock sebotol lagi..Entah bila nak habis..sbb sekalai beli RM55 dapat 4 botol sekali gus...mcm mcm bau dia...hahaha...Insyallah,lepas ni nak beli lagi...


Kalau korang nak jugak memiliki Ayrahana Hijabperfume ni boleh pergi ke https://shopee.com.my/ayrahanahijab ..Dia nak bagi korang harga kasih sayang punya..maklum hujung tahun ini.. depa buat SALES!!!!
Ayrahana Hijab Perfume wangi dan kekal lama Ayrahana Hijab Perfume wangi dan kekal lama Reviewed by Kakigosip on 12:47:00 Rating: 5
Powered by Blogger.