Ayrahana Hijab Perfume Tahan Lama dengan Harga BudgetAssalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Saya baru sahaja balik dari 4 buah negeri iaitu Perak, Kelantan (Royal Belum), Terengganu (Pulau Perhentian) dan Kedah (Langkawi). Trip yang sangat menguji stamina kerana ianya berlaku secara berterusan tanpa ada masa untuk berehat. Memandangkan ini merupakan trip yang sangat pack dengan scadule, ianya pasti mendorong saya untuk memakai sesuatu yang akan membuatkan saya selesa sepanjang hari. Trip sebegini akan membuatkan kita cepat letih dan tiada masa untuk kerap mandi dan menyebabkan masalah bau badan yang teruk.Dengan Ayrahana HIjab, korang tidak perlu risau lagi tentang masalah bau badan. Ini tips saya sendiri bagi korang yang betul-betul mahu mendapatkan keyakinan anda semula walaupun dimana korang berada – Ayrahana Hijab hadir dengan pelbagai pilihan wangian, setaraf wangian bertaraf antarabangsa yang mampu bertahan lebih dari 8 jam dan juga halal serta boleh dibawa solat.Bukan itu sahaja, Ayrahana Hijab juga hadir dengan saiz yang mudah untuk dibawa ke mana-mana, ia pasti mampu memberikan anda rasa segar sepanjang hari. Masih tidak percaya, baca testimoni mereka yang pernah mencubanya di sini.


Pakej yang hadir dalam bentuk 4 botol comel iaitu 10ml dan hanya RM55 sahaja, ia pastinya mampu membuatkan jejaka dan wanita kembali yakin untuk berhadapan dengan orang ramai. Pilihan wangian tidak terhad kepada si cantik sahaja kerana Ayrahana Hijab juga mempunyai wangian khas untuk si kacak.Memang memudahkan saya untuk bawa kemana saja. selit je dalam bag sandang, boleh ambil bila-bila untuk sembur kat badan. Apa yang best semburan pada pagi boleh tahan sampai petang. Dan yang lebih penting ianya tidak mahal.

How to buy/contact:

Fanpage: www.facebook.com/ayrahanahijab
Instagram: instagram.com/ayrahanahijab
Website: www.ayrahanahijab.com
Online Shop: https://shopee.com.my/ayrahanahijab
Ayrahana Hijab Perfume Tahan Lama dengan Harga Budget Ayrahana Hijab Perfume Tahan Lama dengan Harga Budget Reviewed by Kakigosip on 07:01:00 Rating: 5
Powered by Blogger.