4 Botol Perfume Lelaki Ekslusif dalam 1 harga4 PCS PURSE PERFUME COMBO
✔️ MAILA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ ARMIA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ BARSUA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ ARFAN PERFUME By Ayrahana Hijab

10ML per Bottle x 4
COME in 1 PRICE!!

Wangian MA'ILA oleh Ayrahana Hijab. Intensif  moden , selesa hangat, maskulin dan lembut .MA'ILA adalah aroma magnet yang menarik yang menggoda dengan keunikannya; Ia dibina berdasarkan perbezaan: tradisional dan keberanian, kesegaran dan ringan, kuat dan sensual, dalam perkataan lain: mampu mengodai wanita. Pudina segar adalah simbol kekuatan; tradisi diwakili oleh lavender; vanila memberikan kehangatan dan kelembutan. Formulas terdiri daripada pudina, lavender dan bergamot. Diperkaya dengan dengan kayu manis, jintan, dan bunga oren. Asasnya mengandungi vanila, kacang tonka, kayu cendana dan kayu cedar.


Wangian ARMIA  oleh Ayrahana Hijab. ARMIA adalah wangian yang memang ditujukan kepada lelaki. Aroma  diberikan wangian ini akan memberi kesan macho, energetik, percaya diri dan elegen ketika memakainya. Wangian beraroma laut ini bersifat tahan lama dan membuat segar seharian.Aroma wangian ini berasal dari kombinasi antara jeruk mandarin dan petit grain yang menyegarkan kemudian ditambah dengan aroma wangi rumpai laut, bunga lavender dan bunga kapas

Wangian BARSUA oleh Ayrahana Hijab. Aroma BARSUA ini memancarkan kesan maskulin bagi pemakainya. Komposisi aromanya dibuka dengan Yuzu, Grapefruit, Pink Pepper pada fasa pertama. Dipadukan dengan aroma Sea water,Violet Leaf pada fasa pertengahan. Dan akan ditutup aroma Ambergris, Amberwood, Guaiac Wood diakhir fasa. BARSUA ini memiliki kesegaran aroma Aquatic yang akan menambah semangat siapa saja yang memakainya. Dengan kekuatan aromanya yang sedang dan ketahanan aroma yang longlasting, sesuai untuk digunakan bila - bila saja..

Wangian ARFAN oleh Ayrahana Hijab, ARFAN ini memiliki aroma Aromatic yang menyegarkan. Dengan ketahanan aromanya yang kuat sesuai digunakan untuk acara malam hari. Komposisi aromanya dibuka dengan Green Mandarin, Green Apple, Cardamom pada fasa pertama. Dipadukan dengana aroma Orange Blossom, Lavender, Nutmeg pada fasa pertengahan. Dan akan ditutup aroma Tonka Bean, Amber, Leather pada akhir fasa. Lebih mewah, lebih moden dan lebih mengoda.

✔ Wangi wangi wangi
✔ Wangian yang memikat hati..
✔ Fresh, floral and sweet
✔ 10ml EditioN memudahkan untuk dibawa ke mana-mana dan bila-bila jua
✔ Wangi wangi wangi
✔ Wangian taraf antarabangsa
✔ Tahan 10 Jam
✔ Halal dan mesra solat
✔ Murah dan jimat
✔ Halal dan mesra solat

BELI SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA
https://shopee.com.my/4-Botol-Perfume-Lelaki-Ekslusif-i.45623836.753804997
4 Botol Perfume Lelaki Ekslusif dalam 1 harga 4 Botol Perfume Lelaki Ekslusif dalam 1 harga Reviewed by Kakigosip on 18:48:00 Rating: 5
Powered by Blogger.