Video Saya Menangis Itu Hanya Gimik - Nabila Razali

Sejak minggu lalu, netizen dikejutkan dengan sebuah video yang dimuat naik oleh Nabila Razali sendiri menunjukkan dirinya menangis yang sekali gus menjadi tular di internet.

Menerusi video berdurasi satu minit itu, Nabila, 25, meluahkan rasa kecewa apabila dipermainkan oleh seorang lelaki yang dipercayai ditujukan kepada pelakon Aedy Ashraf.

Bagaimanapun Nabila ketika di majlis pelancaran muzik video terbaharunya Pematah Hati menjelaskan, video tersebut hanyalah gimik kepada muzik videonya itu.

"Idea dan konsep muzik video ni adalah hasil perbincangan pihak pengurusan saya dan pengarah. Alhamdulillah, pengarah nampak dan faham apa yang kami mahukan.

"Apa yang saya muat naik di laman sosial seperti video saya menangis, gambar dengan Aedy itu adalah gimik untuk muzik video ini," jelasnya.

Tambah Nabila lagi, pada awalnya dia tidak menyangka gimik perancangan ini akan menjadi tular tetapi selepas ianya hangat diperkatakan dia dan pengurusannya merasakan isu viral tersebut mempromosikan lagi muzik video itu.

"Sejujurnya saya tidak merancang sebesar ini sebab sebenarnya saya mahu peminat memahami bagaimana perasaan patah hati.

"Tetapi selepas saya muat naik satu gambar dan memdapat respon yang dasyat, semua orang memperkatakan gambar itu, saya rasa ia real. Jadi kita teruskan seperti apa yang orang nampak. Video yang saya menangis itu pun sebenarnya bukan lah saya betul-betul menangis," tuturnya.

Dia juga turut memuji lakonan Aedy dan menyifatkan lelaki itu cukup profesional dalam melakonkan wataknya sepanjang beberapa minggu ini.

"Pada awal lagi saya memang sudah ada bayangan mengenai susuk lelaki yang saya mahukan dalam muzik video ini iaitu seorang lelaki berambut panjang dan nampak nakal, jadi kriteria ini ada pada Aedy.

"Dan dia sangat profesional dan telah melakonkan wataknya dengan baik sepanjang beberapa minggu ini," katanya.
Video Saya Menangis Itu Hanya Gimik - Nabila Razali Video Saya Menangis Itu Hanya Gimik - Nabila Razali Reviewed by Kakigosip on 21:16:00 Rating: 5
Powered by Blogger.