Berita Terkini
recent

Pasangan Song-Song kini suami isteri

SELEBRITI terkenal Song Joong-ki dan pasangannya, Song Hye-kyo melangsungkan perkahwinan mereka petang tadi di Shilla Hotel lapor Koreaboo.

Majlis tersebut diadakan secara tertutup dan dihadiri keluarga dan rakan terapat kedua-dua selebriti tersebut tanpa kehadiran wartawan.

Antara yang hadir adalah Lee Kwang-soo, Yoo Jae-suk, Kim Jong-kook, Park Hyung-sik,Cha Tae-hyun,Haha, So Ji-sub, Kim Ji-won, Zhang Zi Yi, Park Bo-young, D.O dari kumpulan EXO, dan ramai lagi selebriti popular Korea Selatan.

Kedua-dua mempelai kelihatan sama cantik sama padan dan kegembiraan terukir di wajah mereka saat diumumkan sebagai suami isteri.

Selain itu, perkahwinan pasangan yang digelar 'song-song couple' ini turut trending di serata dunia di laman Twitter iaitu #SongSongCouple Wedding di mana para peminat luar negara mengucapkan tahniah kepada mereka.

Terdahulu, pasangan ini mengejutkan ramai pihak apabila mengumumkan akan melangsungkan perkahwinan.

Kedua-dua mereka bertemu semasa membintangi drama popular, Descendants of the Sun tahun lalu.   
Booking.com

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.