Lara Alana Dah Ada 3 juta Pengikut

Selebriti cilik berpengaruh, Lara Alana memecah rekod sebagai anak selebriti dengan jumlah pengikut paling ramai di Instagram miliknya kini iaitu sebanyak 3 juta pengikut.Sekali gus Anak kepada pasangan Awal Ashaari dan Scha Alyahya itu juga berjaya mengatasi beberapa artis terkenal di negara ini.

Menerusi entri yang dimuat naik beberapa jam lalu, pengendalinya menganggap laman sosial berkenaan tidak ubah jurnal yang banyak memberi inspirasi kepada masyarakat.

"Alhamdulillah, segala puji bagi Allah. Doakan Lara sentiasa sihat, dilindungi dan dimurahkan rezeki.

"Jurnal ini banyak memberi inspirasi, berkongsi cerita gembira, sedih, lucu dan memberikan senyuman. Diharap, apabila Lara besar nanti, dia dapat melihat perjalanan hidupnya sejak sebelum dilahirkan, hingga dewasa.

"Terima kasih di atas tunjuk ajar, nasihat dan pesanan. Semoga kita semua dirahmati, we love all of you!," katabta.

Berdasarkan komen netizen, ramai yang menjangkakan Lara mampu mengatasi jumlah pengikut Instagram ibu bapanya sendiri. Ketika ini, Awal mempunyai 3.4 juta pengikut, manakala Scha pula meraih 4 juta.

Selain Lara, antara cahaya mata selebriti lain yang turut menjadi ikutan ramai di Instagram ialah anak lelaki pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha, Yusuf Iskandar, dengan 1.9 juta pengikut, anak perempuan Rozita Che Wan dan Zain Saidin, Aaisyah Dhia Rana (881,000).
Lara Alana Dah Ada 3 juta Pengikut Lara Alana Dah Ada 3 juta Pengikut Reviewed by Kakigosip on 05:32:00 Rating: 5
Powered by Blogger.