Zehra Zambri Bakal Nikah Guru 14 Oktober Ini

Penyanyi dan penyampai program RTM, Selamat Pagi Malaysia (SPM), Zehra Zambri bakal mengakhiri zaman bujang dengan pilihan hatinya Wan Muhammad Nurhariz Hariri Wan Mohd. Effendi, 28, pada 14 Oktober ini.

Lapor Kosmo! Zehra, 30, dan bakal suaminya itu yang merupakan seorang guru, mula berkenalan sejak awal tahun ini.

"Saya diperkenalkan dengan Nurhariz menerusi rakan di RTM yang merupakan kawan satu universiti bakal suami. Dia merupakan seorang guru sekolah di Bangsar dan baru sahaja tamat pengajian pada peringkat sarjana.

"Pada mulanya, saya bersetuju untuk berkenalan sekadar untuk menambah kawan dan tidak terfikir untuk menjalin apa-apa hubungan serius.

"Berbeza dengannya, selepas dua minggu kami mengenali antara satu sama lain, dia terus meluahkan hasrat untuk memperisterikan saya dan mahu berjumpa dengan keluarga," katanya.

Meskipun jarak usia mereka dua tahun namun keikhlasan serta kesungguhan pemuda itu mahukan membawa hubungan mereka ke fasa serius dan tidak mahu menanti lama membuatkan Zehra terbuka hati dan bersetuju mengakhiri hubungan mereka dengan perkahwinan.

Selain itu, sikap Nurhariz yang santai, boleh dibawa bergurau dan berbincang serta mampu menerima dirinya seadanya, membuatkan Zehra tambah terpikat dengan lelaki itu.

Pun begitu dek kerana pengalaman pernah gagal dalam hubungannya yang lalu, Zehra membuat keputusan tidak bertunang untuk kali kedua.

Selepas diijabkabulkan nanti, pasangan merancang ke Mekah pada penghujung tahun ini untuk menunaikan umrah.
Zehra Zambri Bakal Nikah Guru 14 Oktober Ini Zehra Zambri Bakal Nikah Guru 14 Oktober Ini Reviewed by Kakigosip on 14:12:00 Rating: 5
Powered by Blogger.