Berita Terkini
recent

Syazwan Zulkifly Sindir Seniman?

Menerusi entri terbaru milik pelakon, Syazwan Zulkifly, dia ada menulis mengenai kad ahlinya sebagai ahli Seniman yang tidak lama lagi akan tamat tempoh.
Bagaimanapun Syazwan seolah-olah kecewa kerana sebagai ahli dia tidak mendapat pembelaan yang sepatutnya.

Menurut Syazwan namanya sudah digam selama dua tahun oleh sebuah stesen TV gara-gara masalah peribadi bersama seorang artis dari Singapura.
Syazwan kesal kerana digam oleh stesen TV negara sendiri gara-gara artis luar.Difahamkan, kontroversi itu berlaku antara dia bersama bekas kekasihnya iaitu pengacara, Shenty Feliziana.
Menurut Syazwan di Instagram seolah-olah dia merasa kesal dengan menulis kapsyen,

“Nak expired dah ni.Maksudnya kene renew la kan.kejap lagi tak boleh kerja pulak tak renew kad ni.Tak renew kang “kebajikan” dan ”right” saya sebagai pelakon tak ambil tahu pulak.”


“Eh rasanya dah dekat 2tahun dah saya kene #banned dengan #astro kerana masalah dengan peribadi dengan seorang artis dari singapore yg juga merupakan artis dibawah naugan astro(masa itu).Bayangkan saya Malaysian,di banned oleh oleh tv station dari Malaysia kerana artis Singapore.”


“Dah dua kali saya renew keahlian SENIMAN saya manalah tau diaorg amik tahu and selesaikan.rasanya masalah saya ni keluar je blog and suratkhabar..banyak sgt kes lain yang lagi penting or lagi popular kot kat seniman tu dari kes saya untuk diselesaikan berbanding masalah saya.”


“Yer la kes seperti isteri kene baling hp ngan suami lagi,kes artis saman artis lagi uihhh banyak…bullshitt….itu belum cerita kebajikan lagi.Seniman = Funnyman”
Perkongsian Syazwan ini juga turut menarik perhatian pengikutnya yang bersetuju dengan apa yang dikongsi pelakon itu.
Booking.com

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.