Berita Terkini
recent

Fazley Timang Anak Perempuan

Hasrat penyanyi dan cef selebriti, Datuk Fazley Yaakob, untuk memiliki cahaya mata perempuan dimakbulkan Tuhan apabila isterinya, Azrene Ahmad, selamat melahirkan anak keempat mereka.

Menerusi laporan BH online, Fazley, 39, berkongsi berita gembira tersebut di laman sosial Instagramnya. Bagaimanapun tidak menyatakan tarikh dan lokasi anak keempatnya itu dilahirkan.

..

Fazley yang kini berada di Chennai, India, cuma berkata, beliau bersyukur isterinya selamat bersalin.

"Syukur alhamdulillah, isteri saya selamat melahirkan anak perempuan. Saya sangat gembira kerana sudah lama kami menantikan cahaya mata perempuan.

"Bagaimanapun, maafkan saya kerana tidak dapat bercerita lanjut mengenai anak kami ini. Apapun, saya tetap akan berkongsi maklumat apabila sudah tiba masanya nanti," katanya yang menjalani rakaman program masakan, Ketuhar Antarabangsa, di negara itu.

Fazley yang berkahwin dengan Azrene pada 2007 dikurniakan tiga anak lelaki iaitu Ahmad Fariedz Shah yang lebih mesra disapa Payish, 9, Ahmad Fieradz Shah (Piyash), 8, dan Ahmad Firudz Shah (Piyush), 6.

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.