‘Dah La Tak Pakai Baju Kurung’

Tahniah kami ucapkan buat pelakon Elfira Loy yang kini menjadi tunang kepada penyanyi Suffian Suhaimi Jumaat yang lalu setelah hampir lapan bulan bercinta.

Majlis yang dihadiri sekitar 100 tetamu termasuk rakan artis Bella Daily, Sherry Al-Hadad, Dafi dan Sharifah Sakinah, Haniff dan Ray Era turut hadir memeriahkan suasana.

Namun, di sebalik kemeriahan majlis pertunangan Elfira dan Sufian terdapat cerita lain pada hari tersebut apabila Sharifah Sakinah dikatakan telah ‘merosakkan’ rakaman sebuah portal hiburan yang sedang membuat liputan.

Menerusi satu entri di akaun Instagram milik Sakinah  dilihat dia ada memuatnaik satu video menunjukkan dia ‘merosakkan’ majlis sahabatnya.

Malah dia turut mengakui telah merosakkan rakaman video dan telah memohon  maaf di Instagram miliknya. Dia juga telah menulis kapsyen mengenai pakaian yang dipakainya ke Majlis tersebut.
“Dah lah tak pakai baju kurung. Suka buat hal,”

Video yang yang dimuat naik Sakinah menjadi tular di media sosial sejak minggu lalu.

Bagaimanapun, aksi beliau pada rakaman tersebut hanyalah gurauan semata-mata kerana beliau sememangnya dikenali sebagai seorang yang kelakar dan suka menghiburkan orang dengan keletahnya yang spontannya.

Perkongsian Sakinah itu telah menerima lebih daripada 256.848 Ribu tontonan setakat ini. Rata-rata berkata pelakon ‘Girlfriend Aku Dari Neraka’  sememangnya seorang yang menghiburkan hati.
‘Dah La Tak Pakai Baju Kurung’ ‘Dah La Tak Pakai Baju Kurung’ Reviewed by Kakigosip on 04:24:00 Rating: 5
Powered by Blogger.