Tudung Singkat Tapi Baju Tak Ketat

Ekoran kritikan yang diterima Mia Sara gara-gara tudung singkat dan baju ketat, bapa kepada kepada pelakon itu iaitu Muhammad Ridhuan (Ridz) memohon maaf kepada pihak yang kurang senang dengan penampilan anaknya.

Lapor mStar online, Ridz menerima segala teguran daripada netizen serta berterima kasih kepada netizen yang meninggalkan komen positif dengan mengunakan ayat-ayat betul.


"Saya minta maaf jika ada pihak yang tidak suka atau selesa melihat pakaian Mia. Tapi bagi mata saya, dia tetap kelihatan cantik.

"Untuk netizen yang komen positif itu saya mengucapkan terima kasih. Yang negatif itu, saya dan Mia biarkan sahaja," katanya.

Mia atau nama sebenarnya Mia Sara Nasuha, 12, yang menggayakan busana berwarna merah mengikut bentuk badan dikecam hebat netizen. Rata-ratanya mempertikaikan tudung yang dipakai Mia terlalu singkat sehingga menampakkan bonjolan pada bahagian dada dan tidak sesuai untuk remaja usiannya.

Jelas Ridz lagi, baju yang digayakan Mia di malam anugerah Festival Filem Malaysia ke 29 (FFM29) pada Sabtu lalu tidak ketat seperti diperkatakan sehingga dapat memperlihatkan bahagian dadanya.

"Saya mengaku tudung yang dipakai Mia pada malam tersebut agak singkat dan saya terima segala teguran.

"Namun, bajunya tidak seketat yang anda nampak dalam gambar itu. Kalau lihat secara berdepan, baju itu longgar sahaja.

"Mungkin disebabkan sisi kamera yang mengambil gambar sehingga nampak bahagian dadanya jelas," katanya.

Menurut Ridz, segala persiapan Mia pada malam tersebut dilakukan di saat-saat akhir dan menyebabkan dia tidak dapat membetulkan pakaian anaknya.
Tudung Singkat Tapi Baju Tak Ketat Tudung Singkat Tapi Baju Tak Ketat Reviewed by Kakigosip on 05:45:00 Rating: 5
Powered by Blogger.