Shahrukh Khan Berani Cium Peluk Perempuan Lain Depan Isteri

Sikap romantik dan manis Shahrukh Khan (SRK) nampaknya bukan saja hanya isterinya yang tercinta, Gauri Khan.Malah aktor yang terkenal dengan jolokan 'Raja Bollywood' ini berani memeluk mesra dan mencium wanita lain di depan isterinya.

Pada sebuah acara hiburan, Vogue Women Of The Year Awards yang berlangsung di India baru-baru ini, jurugambar sempat merakamkan aksi SRK memeluk mesra Aishwarya Rai yang juga merupakan sahabat baiknya.

..

Ketika di hadapan Gauri, Shahrukh Khan sponta mencium tangan seorang wanita. Sementara Gauri yang juga duduk berdekatan kelihatan tenang dengan aksi suaminya itu.

..

Tidak cukup dengan itu, SRK turut berpegangan tangan dengan Anushka Sharma, gandingannya di dalam filem Jab Harry Met Sejal.

Ketika pelakon wanita itu hendak turun dari pentas selepas menerima anugerah, SRK yang ketika itu duduk di barisan paling hadapan, spontan bangun dan menghulurkan tangan membantu Anushka yang memakai kasut tumit tinggi turun melangkahi anak tangga.

..

Dan ketika membacakan searai calon anugerah, Shahrukh turut memeluk seorang pelakon wanita yang menjadi gandingannya pada malam itu.

Bagaimanapun tindakan bintang filem Diwale ini bukan menandakan dia sengaja bersikap nakal mahupun curang terhadap Gauri sebaliknya itu sebagai tanda dia menghormati perempuan dengan cara yang romantis.

SRK dan Gauri berkahwin pada tahun 1991 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata. Anak lelaki sulung mereka, Aryan, kini sedang menyambung pelajaran di Amerika Syarikat dan anak kedua yang juga tunggal perempuan, Suhana di United Kingdom.

Kedua-duanya dijangka akan turut bersama dalam industri perfileman selepas tamat belajar dan AbRam, anak bongsu yang baru sahaja berusia 4 tahun.
Shahrukh Khan Berani Cium Peluk Perempuan Lain Depan Isteri Shahrukh Khan Berani Cium Peluk Perempuan Lain Depan Isteri Reviewed by Kakigosip on 14:48:00 Rating: 5
Powered by Blogger.