‘Makcik Petir’ Pelakon Veteran Kritikal

Kalau kelmarin kita dikejutkan dengan berita pengacara dan personaliti televisyen, Datuk Mahadzir Lokman dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) setelah ditemui tidak sedarkan diri oleh anggota keluarganya.

Hari ini pula sekali lagi kita menerima berita sedih tentang seorang pelakon veteran wanita, Noryati Taib atau lebih dikenali sebagai ‘Makcik Petir’ yang kini dalam keadaan kritikal akibat daripada jangkitan kuman di paru-paru.

Berita sedih ini dikongsi oleh anak saudaranya sendiri iaitu pengarah dan penerbit, Shahrulezad Mohameddin menerusi akaun Facebooknya.

“Saya mohon sahabat FB saya mendoakan semoga Allah permudahkan segala galanya untuk makcik saya, makcik Petir, Makcik Isabella, Makcik Marry aka Noryati Taib yg sedang berada di dalam keadaan kritikal akibat dari jangkitan kuman di paru paru . Mohon diberikan kekuatan untuk keluarganya terutama Pak Uda saya Hashim Bin Mohd Yusoff dan anak anak beliau.­

*Abam nak balikkk… Uda tunggu ezad ek. Tunggu tau…😪,” tulisnya.
‘Makcik Petir’ Pelakon Veteran Kritikal ‘Makcik Petir’ Pelakon Veteran Kritikal Reviewed by Kakigosip on 20:17:00 Rating: 5
Powered by Blogger.