Dramatis Makcik Petir Kini di ICU

Dramatis Noryati Taib dilaporkan kini berada dalam keadaan kritikal di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultan Ismail, Johor Bahru akibat jangkitan kuman dalam paru-paru dan diabetes.

Lapor Harian Metro, anak saudaranya yang juga pengarah dan penerbit drama, Shahrulezad Mohamedin memaklumkan, pelakon itu mengalami sesak nafas semalam sebelum dikejarkan ke hospital.

Sharulezad berkata, minggu lalu Noryati menjalani pembedahan akibat komplikasi diabetes dan dibenarkan keluar hospital semalam.

"Tiba-tiba semalam dia mengalami sesak nafas. Dia dibawa semula ke hospital dan doktor terpaksa meletakkannya dalam keadaan koma. Hari ini sepupu saya memaklumkan dia dalam keadaan kritikal,"katanya.

Noryati terkenal dengan gelaran Makcik Petir, Makcik Isabella dan Makcik Mary dalam drama lakonannya seperti Sindarela, SyurgaMu Ramadan, Dotty, Tari Tirana dan banyak lagi.

Noryati yang mula berlakon dalam drama Abang Mak Panggil Balik kerap berlakon dalam drama terbitan Radiusone Sdn Bhd milik Shahrulezad.
Dramatis Makcik Petir Kini di ICU Dramatis Makcik Petir Kini di ICU Reviewed by Kakigosip on 11:30:00 Rating: 5
Powered by Blogger.