Berita Terkini
recent

Bekas pelajar terbaik SPM meninggal dunia

Bekas pelajar terbaik SPM 2003, Dr. Ahmad Atiq Abd. Hamid, 31, dilaporkan meninggal dunia akibat pendarahan otak pada malam tadi.

Memetik perutusan takziah Pertubuhan Ikram Malaysia (Ikram), pihaknya melahirkan rasa dukacita atas pemergian Allahyarham yang juga merupakan  Pengerusi Ikram Health Perak.

"Ikram mengucapkan takziah kepada isterinya, Dr. Mai Shahira Meor Hazizi, kaum keluarga serta Ikram Perak atas kehilangan sebutir permata yang amat bernilai ini," petik kenyataan Ikram.


Difahamkan Jenazah allahyarham disemadikan di Tanah Perkuburan Meru Raya, Ipoh Perak, hari ini.

Allahyarham yang telah mendapat pendidikan di Sekolah Menengah Kebangsaan La Salle, Klang, sebelum ini muncul pelajar terbaik SPM selepas memperoleh keputusan 15A pada tahun 2003.

Bapa kepada dua cahaya mata, graduan University of Nottingham ini merupakan pegawai perubatan di Klinik Kesihatan Karai, Kuala Kangsar serta aktivis Ikram dan Ikram Health yang gigih menggerakkan dakwah dan tarbiah.
Booking.com

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.