Yoochun (JYJ) Tangguh Kahwin

Majlis perkahwinan bintang popular Yoochun (JYJ) dilewatkan selama 10 daripada tarikh asal bagi membolehkan Yoochun dan bakal isterinya, Hwang HaNa lebih banyak masa untuk membuat persiapan.

Mengikut perancangan asal, pasangan ini bakal melangsungkan perkahwinan pada 10 September.  Sementara anngita kumpulan JYJ itu dijadualkan tamat menjalani latihan ketenteraan pada 26 Ogos depan.

Difahamkan Yoochun dan HaNa akan berangkat ke Greece pada awal September sebelum perkahwinan mereka untuk sesi fotografi pre-perkahwinan mereka.

Seorang sumber mendedahkan mereka tidak akan bergambar untuk mana-mana majalah, kerana isterinya bukan seorang selebriti.

Walau bagaimanapun, labelnya telah menafikan perkara tersebut sebalik pihak pengurusan menyatakan pengumuman lanjut megenai perkara itu selepas Yoochun tamat menjalani latihan.

Yoochun dan HaNa yang juga merupakan cucu kepada seorang jutawan di Korea, berkenalan dan menjalin hubungan sejak awal tahun ini. Mereka kemudiannya mengikat tali pertunangan secara senyap-senyap.

Yoochun (JYJ) Tangguh Kahwin Yoochun (JYJ) Tangguh Kahwin Reviewed by Kakigosip on 14:00:00 Rating: 5
Powered by Blogger.