Raja Ilya Rela Dibedah, Bina Otot Demi Filem Hollywood

Aktres Raja Ilya, 32, mengaku sanggup mengambil risiko melakukan perubahan pada diri dengan melakukan pembedahan demi menjayakan filem adiwira terbitan Marvel yang juga naskhah Hollywood pertama lakonannya.

Memetik laporan BH online, Ilya berkata, beliau harus berkorban untuk dilihat setanding dengan pelakon antarabangsa lain. Justeru, beberapa persediaan awal perlu dilakukan, termasuk menjalani pembedahan dan menghasilkan otot tubuh.

"Syarikat perfileman antarabangsa agak was-was untuk menerima pelakon dari Asia, terutama bakat beragama Islam. Begitupun demi karier dan peluang keemasan ini, saya sanggup mengambil risiko.

"Saya masih berpegang pada agama dan mereka juga tahu saya seorang Muslim. Tetapi saya katakan kepada mereka, saya boleh berikan sedikit kelonggaran.

"Mereka sukakan warna kulit saya dan mahu saya mengekalkannya seperti sedia kala. Walaupun tiada paksaan, saya berasa perlu untuk melakukan sedikit perubahan pada diri supaya dilihat setanding artis antarabangsa,"

Takkan beraksi bogel mahupun babak yang boleh menjejaskan namanya, Raja Ilya bagaimanapun mengakui filem terbabit nanti akan mempunyai babak yang memerlukan beliau berpakaian seksi seperti watak Wonder Woman, lakonan Gal Gadot.

Raja Ilya turut memberitahu, ada syarikat yang sudi menghulurkan tajaan bagi membolehkannya memperkemaskan bentuk tubuhnya.

Beraksi dalam filem terbabit juga, kata pelakon ini, memerlukan dirinya untuk berlatih berlari. Justeru, pada awal tahun depan, beliau bakal menjalani latihan mempertingkatkan stamina, sama ada di Los Angeles, Atlanta, New York atau London.

Dijadualkan berangkat ke Amerika Syarikat (AS) pada Disember depan, Raja Ilya akur apabila tidak dapat menjayakan projek lakonan di negara ini sepanjang 2018 bagi memberikan tumpuan kepada filem yang enggan didedahkan dulu judulnya itu.

Dalam perkembangan lain, dia bakal muncul dengan filem KL Vampire, Ogos depan.
Raja Ilya Rela Dibedah, Bina Otot Demi Filem Hollywood Raja Ilya Rela Dibedah, Bina Otot Demi Filem Hollywood Reviewed by Kakigosip on 14:52:00 Rating: 5
Powered by Blogger.