Berita Terkini
recent

Nicki Minaj Minta ‘Derma’ Sperma Rakan Baik

Penyanyi Rap terkenal, Nicki Minaj telah mendedahkan impiannya untuk bergelar ibu selepas menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-34.
Bahkan dia sudah memikirkan seseorang yang boleh membantunya tanpa ikatan perkahwinan.

Menerusi laporan Hollywoodlife.com, memberitahu penyanyi yang popular dengan lagu Anaconda itu sering bermimpi bergelar seorang ibu.

"Dia mahu bayi tetapi jadualnya sibuk dan karier  muziknya yang sedang rancak, pengurusannya tidak membenarkan dia memulakan keluarga.

“Nicki Minaj belum lagi hamil tapi dia memang mahu anak dengan cepat sementara masih muda.
“Baru-baru ini, Nicki berkesempatan memegang bayi rakannya dan sejak daripada itu dia rasa tidak sabar mendukung bayi sendiri,” kata sumber itu.

Menurut sumber itu lagi, Nicki berkemungkinan besar akan meminta pertolongan daripada rakan baik dia yang juga seorang rapper iaitu Nas untuk mendermakan spermanya.

“Dia ada terfikir idea untuk meminta pertolongan daripada Nas. Nicki rasa bayi mereka akan memiliki bakat yang besar dan dia tidak boleh memikirkan sesiapa selain Nas,” ujarnya
Booking.com

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.