Keluarga Saya Semakin Bahagia - Zahnita Wilson

Selepas sekian lama menghilangkan diri daripada dunia laman sosial, baru-baru ini model terkenal Zahnita Wilson ‘muncul’ di Instagram dengan anak ketiganya yang diberi nama Zahlia Syawal yang dilahirkan pada 23 Jun lalu di sebuah hospital di Shah Alam, Selangor.

Memetik laporan Utusan online, Zahnita mengakui yang hubungannya dengan suami semakin baik kini dan dia juga sangat bahagia menjadi ibu kepada tiga orang anaknya termasuk Zahrafeena Abd. Zackery, 10, dan Zasharayna, 4.

"Sebenarnya saya cuba untuk menjauhkan diri daripada laman sosial tetapi selepas melahirkan Zahlia, saya fikir ini adalah berita baik yang perlu saya kongsi dengan semua,” katanya.

Awal tahun lepas, kecoh mengenai kisah keretakan rumah tangga Zahnita Wilson dan suaminya, Abd. Zackery Ghous Abd. Ghafoor. Malah ketika itu juga Zahnita dan suami sudah dalam proses untuk bercerai.

Zahnita juga pernah membuat permohonan perceraian kali pertama pada 18 November 2013 tetapi telah menarik balik permohonan tersebut.

Berkongsi mengenai kehidupannya kini, Zahnita mengakui semakin bahagia sekaligus menyifatkan jodoh yang wujud antara dia dan suaminya sangat kuat.

"Keluarga saya semakin bahagia... Alhamdulillah. Yang boleh saya kongsi tidak kira apa yang berlaku dalam hubungan saya dengan suami, memang jodoh saya dengan dia. Kehadiran Zahlia membawa makna baharu buat keluarga kami. Ini adalah permulaan yang lebih baik,” katanya.

Mengenai kerjaya, Zahnita mengakui bidang peragaan tidak lagi menjadi keutamaan buat dirinya buat masa ini. Kini dia masih bekerja sebagai perunding imej dan banyak berkongsi ilmu-ilmu ini di pusat pengajian tinggi.
Keluarga Saya Semakin Bahagia - Zahnita Wilson Keluarga Saya Semakin Bahagia - Zahnita Wilson Reviewed by Kakigosip on 19:15:00 Rating: 5
Powered by Blogger.