F ‘Holiday Ni Perkara Yang Private’ – Fazura | Kakigosip.com - Berita Hiburan Malaysia, Gosip Artis, K-Pop, Filem dan Muzik
Berita Terkini
recent

‘Holiday Ni Perkara Yang Private’ – Fazura

Seperti yang kita tahu selain Neelofa #Fattzura juga sedang seronok bercuti di Koh Samui, Thailand.
Walaupun tidak banyak berkongsi gambar di Instagram, kedua pasangan ini sempat membuat live update dan berborak bersama pengikutnya.

Tindakan Fattah dan Fazura yang agak ‘tertutup’ untuk berkongsi gambar-gambar percutian bersama, menjadi persoalan dan membuatkan pengikut setia mereka semakin rindukan kemunculan kedua pasangan ini.

Namun, menerusi sebuah akaun instagram yang dipercayai salah seorang peminat mereka sempat merakam sebuah video pendek Fazura yang menjelaskan mengapa mereka ‘menghilangkan diri’.
“Mana kita menghilang tanpa kesan? Kadang-kadang pergi holiday ni perkara yang private tak perlu diheboh-hebohkan lebih lagi dengan kawan dan family. Saya rasa benda ni something yang personal dan tidak perlu nak dikecohkan,”katanya ketika melakukan Insta Live Video.

Haaa dengar betul2 semua ok! 💖💖💖 @missfazura classy as always! . Thanks JoJo buat IGlive semalam @ahmad.johari 🌹 . #jotah #fattzura #fattzurafever #FO #wanitaterindah #fattahamin #fazura . 🎥: @_zweena_

A post shared by Fattah Amin Fazura Fattzura (@fattzura.fever) on Jul 3, 2017 at 11:24pm PDT
Bukan itu sahaja, Fattah Amin juga sempat enter frame live update di akaun @ahmad.johari yang dipercayai milik abang Fazura yang lebih dikenali sebagai Jojo.
Mereka berdua kelihatan akrab dan selesa bersama sepanjang video itu dirakamkan.
Malah, sempat juga salah seorang peminat yang menyoalkan tentang bilakah hari jadi Fazura dan dengan pantas Fattah menjawab “27 September”.

“Bila birthday faz? Tanya fattah” “27 september” – confidenttt kaka sukaaaaaa. Eh eh tapi abam tah bkn susah ke nak igt bday org. Tanya 18 kali pun still lupa 👉🏻👈🏻 lalalalalalala 🙊 “Ada org tu tgk live kita la, nama dia miss fazura” 🙊 “Bromance? Aah kita bromance. Yg lain kita dah tinggal tepi jalan dah” . 📽 thank you @_zweena_ *bighugs*

A post shared by Lots of love 👠 #fattzura (@ohcindalala) on Jul 3, 2017 at 9:31pm PDT
Bukan itu sahaja, reaksi Fattah terkejut melihat gerak gerinya diperhatikan oleh Fazura juga telah mencuit hati peminat.

PM terus terkedu malu2 bila tau YPM tengah tengok dia..😂😂😂. – #Repost @_zweena_: Alamak. ‘Ada orang tengok live kita lah.’ 😂😂 #jotah . . Ig live @ahmad.johari

A post shared by 🎥Love to post and repost📷 (@embunreal) on Jul 3, 2017 at 5:05pm PDT
Malah Fattah juga sempat mengusik peminatnya untuk datangke Pekan dan buat meet and greet bersama abang fazura yang diberi nama #Jottah.

“Kita buat jotah M&G nanti kat pekan” – Fattah – Femes la pekan lepas ni..kalah kuantan😂😂😂. – #Repost @_zweena_: #Jotah meet and greet kat pekan ❤ . . Igs @ahmad.johari
ot;1" />

Powered by Blogger.