Berita Terkini
recent

Dhuhaa Sophea Bayi Comel Seperti Anak Patung

Bayi perempuan yang bernama Dhuhaa Sophea kini menjadi perhatian dan tular di laman-laman sosial.

Sophea yang mempunyai sepasang mata yang cantik, bulu mata yang lebat dan lentik serta hidung yang mancung,menyerlahkan lagi kecomelannya.

Selepas ibunya memuat naik gambarnya di laman media sosial, dia terus menjadi tular kerana wajahnya yang begitu comel memikat hati sesiapa yang memandangnya.

Pada mulanya ramai netizen sendiri tidak percaya apabila melihat wajah bayi ini dan menyangka mungkin menggunakan teknik beutify untuk membesarkan mata atau mungkin bayi ni adalah patung.
Tetapi setelah melihat sendiri beberapa gambar dan video Sophea, memang terbukti kecantikan bayi ini asli dan seperti patung hidup.

Ibu kepada Sophea, Siti Safuraa Hamzah, 32 tahun, merupakan wanita melayu berasal dari Terengganu dan berkahwin dengan jejaka rusia Asadullah Stumbrys, 33 tahun dan tidak hairanlah Sophea seorang bayi kacukan yang sangat cantik.
Booking.com

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.