Dayang Doa Dapat Teman Lelaki Tahun Ini

Genap usia 36 tahun beliau hari ini, penyanyi bersuara emas Dayang Nufaizah mengharapkan agar dikuriakan seorang teman lelaki.

"Kalau boleh tahun ini saya nak ada teman lelaki," katanya seperti yang dilaporkan mStar online.

Menurut penyanyi lagu Lelaki Teragung ini, dia juga seperti orang lain yang mahu berkahwin dan hidup berkeluarga seperti orang lain. Namun sehingga kini tidak ada lelaki yang sudi mendekati atau mahu berkenalan dengannya.

"Ye laa. Siapa yang tidak mahu ada teman lelaki dan berkahwin. Tambahan pula, umur saya dah memasuki 36 tahun. Memang dah patut ada seseorang.

"Tapi nak buat macam mana, tak ada lelaki yang datang dekati atau cuba nak berkenalan dengan saya.

"Seronok juga tengok orang di sekeliling saya dah ada keluarga mereka sendiri. Adik saya pun dah kahwin tahun lalu," katanya.

Tambah Dayang lagi, dia meminta agar mana-mana lelaki yang mahu mendampinginya agar tidak berasa takut hanya kerana dia seorang selebriti.

"Janganlah takut nak kenal dengan saya. Bukannya saya nak makan orang pun! Mungkin ada yang melihat saya seorang selebriti yang susah untuk didekati.

"Tapi yang sebenarnya saya sama juga seperti wanita-wanita lain," ujarnya.

Dayang Doa Dapat Teman Lelaki Tahun Ini Dayang Doa Dapat Teman Lelaki Tahun Ini Reviewed by Kakigosip on 14:23:00 Rating: 5
Powered by Blogger.