Berita Terkini
recent

Bayi meninggal dunia di rumah pengasuh

PADA dunia hari ini, keperluan mendesak memaksa kedua-dua ibu bapa bekerja bagi menampung kewangan keluarga kerana umum mengetahui kos sara hidup yang amat tinggi terutamanya di bandar. Oleh sebab itu, anak-anak terpaksa dihantar ke taska atau pengasuh kerana tiada orang lain lagi yang boleh menjaga mereka.

Setiap pagi, ibu bapa pasti akan mendoakan keselamatan anak mereka di saat menyerahkan anak-anak ke taska atau pengasuh, lebih-lebih lagi anak-anak yang masih bayi.

Harapan bagi melihat semula anak mereka dengan penuh ceria dan sihat pada sebelah petang kadang-kadang tidak kesampaian kerana anak-anak mereka mengalami kemalangan di rumah taska atau pengasuh.

Sering kita dengar bayi tersedak susu sehingga menyebabkan kematian. Di mana silapnya? Adakah pengasuh lalai atau ada sebab lain?

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.