Yoochun (JYJ) Kahwin Cucu Jutawan 10 September Depan

Meskipun pada awalnya berita mengenai Park Yoochun bakal melangsungkan perkahwinan mencetus kontroversi, terkini, akhirnya tarikh hari bahagia anggota kumpulan JYJ diumumkan.

Memetik laporan AllKPop, kedua-kedua belah keluarga telah bertemu pada Mac lalu dan bersetuju untuk menyatukan pelakon drama Missing You ini dengan bakal isterinya.

Yoochun yang akan berkahwin dengan wanita pilihannya, Hwang HaNa pada 10 September depan. Gadis tersebut merupakan cucu kepada jutawan yang juga pemilik perusahaan Namyang Dairy Products.

Pasangan ini mula berkenalan dan menjalin hubungan sejak awal tahun ini. Mereka dikatakan telah bertunang secara senyap-senyap

Terdahulu, laporan media menyebut, Yoochun sepatutnya melangsungkan perkahwinan pada bulan Ogos memandangkan dia kini sudah tamat menjalani latihan ketenteraan.

Ketika berita tersebut tersebar, Hwang HaNa bagaimanapun membuat kenyataan menafikan dia adalah tunang Yoochun sekaligus menyangkal khabar mereka akan berkahwin.

Laporan media menyebut, HaNa dikatakan membuat penafian tersebut gara-gara tertekan dengan komen dan kritikan daripada segelintir netizen mengenai hubungannya dengan Yoochun.

Yoochun (JYJ) Kahwin Cucu Jutawan 10 September Depan Yoochun (JYJ) Kahwin Cucu Jutawan 10 September Depan Reviewed by Kakigosip on 18:36:00 Rating: 5
Powered by Blogger.