Berita Terkini
recent

Nassier Wahab Dapat Datuk

Penyanyi popular era 80-an, Nassier Wahab dianugerahkan Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) yang membawa gelaran Datuk di Istana Abu Bakar, Pekan, hari ini.

Memetik laporan Harian Metro, Nassier, 55 berkata berliau bersyukur dengan anugerah itu dan menyifatkan segala kerja keras dalam dunia seni sejak 30 tahun lalu terbalas.

"Seperti tidak menyangka pun, kerana bagi saya ramai lagi yang lebih layak untuk menerima anugerah ini. Tapi saya percaya pada konsep rezeki dan Allah murahkan rezeki saya hari ini.

"Ini adalah anugerah terbesar pernah saya terima sepanjang perjalanan karier seni saya dan sudah tentu, untuk peminat yang sentiasa menyokong saya," katanya.

Penyanyi yang sinonim dengan lagu Memori Cinta Luka itu adalah seorang daripada 158 penerima darjah kebesaran dan pingat yang disempurnakan Pemangku Raja Pahang Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.