Berita Terkini
recent

Yeeun & Jinwoon Rahsiakan Hubungan Cinta Tiga Tahun

WAKIL syarikat pengurusan penyanyi Yeeun (Wonder Girls) dan Jeong Jinwoon (2AM) akhirnya tampil mengesahkan pasangan itu kini adalah pasangan kekasih seperti dilaporkan sebelum ini.

Soompi melaporkan pasangan itu sudah menjalinkan hubungan cinta sejak tiga tahun lalu ketika mereka sama-sama bernaung di bawah syarikat pengurusan sama iaitu JYP Entertainment.

"Benar pasangan berkenaan sedang bercinta dan hubungan itu masih berjalan dengan baik meskipun Jinwoon sudah bertukar pihak pengurusan iaitu Mystic Entertainment," kata kenyataan tersebut.

Terdahulu laporan turut menyebut hubungan yang pada awalnya sekadar kawan baik bertukar romantik kerana mempunyai banyak persamaan termasuk citarasa dalam muzik.

Mereka berjaya merahsiakan tentang hubungan itu kerana sebelum ini kerana dibawah agensi sama dan sering bertemu di pejabat.
Booking.com

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.