Status Hafiz Terbongkar Punca Fara Fauzana Batalkan Perkahwinan

Tanda tanya mengenai punca Fara Fauzana mengambil keputusan membatalkan majlis perkahwinanya disaat akhir, terjawab ekoran status lelaki yang sepatutnya dinikahi personaliti TV itu yang dikenali sebagai Hafiz, sebenarnya telah terbongkar.

Laporan Harian Metro menyebut, status Hafiz yang merupakan suami orang adalah penyebab perkahwinan itu dibatalkan, apalagi Fara hanya mendapat tahu perkara itu sehingga tarikh perkahwinan semakin dekat.

Keengganan Fara untuk menjadi isteri kedua kepada Hafiz yang juga Ahli Jawatan Kuasa Pemuda Umno satu bahagian di Lembah Pantai menjadi punca pembatalan majlis bahagia mereka.

Lelaki berkenaan dikatakan merahsiakan status beliau yang sudah berkahwin sehingga Fara mendapat tahu mengenainya apabila tarikh pernikahan semakin hampir.

Sebelum ini, Fara dalam satu pengumuman rasmi memberitahu perkahwinan beliau bersama Hafiz terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab peribadi yang tidak dapat dikongsikan.

Dalam masa yang sama, apabila ditanyakan perkara ini kepada Hafiz pula, beliau enggan memberikan komen lanjut mengenai perkara tersebut dan akan memberikan kenyataan dalam masa sehari dua lagi.
Status Hafiz Terbongkar Punca Fara Fauzana Batalkan Perkahwinan Status Hafiz Terbongkar Punca Fara Fauzana Batalkan Perkahwinan Reviewed by Kakigosip on 05:43:00 Rating: 5
Powered by Blogger.