F Raja Afiq Mahu Watak Mencabar | Kakigosip.com - Berita Hiburan Malaysia, Gosip Artis, K-Pop, Filem dan Muzik
Sila Follow and Like twitter dan facebook kami.

Berita Terkini
recent

Raja Afiq Mahu Watak Mencabar


Kelasnya Raja Afiq, sekarang dia teringin untuk berlakon watak antagonis pula.

"Watak yang saya mahu mencuba ialah watak jahat ataupun yang susah. Jadi, kalau boleh saya nak yang mencabarlah, sebab nak cabar diri saya," katanya yang sedang menjalani dua penggambaran drama iaitu Lara Cinta Ameena dan Tangisan Izara.

Wah bersemangat nampaknya pelakon muda kita ni. Mana tidak, mungkin Afiq sudah puas berlakon watak yang baik-baik saja.

Macam manalah agaknya Afiq kalau berlakon watak jahat dan ganas nanti kan? Tak takut kena kecam ke tu Afiq?
Powered by Blogger.