Berita Terkini
recent

Jue Aziz Masih Menetap Di Malaysia


Ketika ditemui selepas Majlis Pratonton Filem Mat Moto Otai di TGV The Strand Encorp Mall baru-baru ini, kelihatan figura manja iaitu Jue Aziz semakin cantik, apatah lagi ditemani oleh suami tercinta di sisinya.

Ditanya mengenai perkembangannya yang agak lama sudah tidak menghiasi di slot-slot drama TV, akui Jue, dia masih lagi aktif berlakon dan sibuk dengan perniagaannya.

“Sebelum ini masih lagi aktif cuma masa tak kena dan pada masa yang sama sibuk dengan bisnes tudung Mylea.

“Di sini saya juga nak tekankan yang saya masih lagi tinggal di Malaysia dan bukan di Indonesia seperti yang diwar-warkan. Ini mungkin ramai yang salah faham, lagi pun iyalah saya banyak mendiamkan diri sejak berkahwin.

“Mungkin ramai ingat saya ikut suami, saya tak ikut suami dan saya duduk di sini sahaja. Ramai yang mesej saya dan terkejut melihat saya berada di sini, mereka fikir saya dah balik Malaysia dan berlakon. Bila dah viral mulut ke mulut jadi salah faham, itulah bila berat mulut dan tak hubungi jadi lainlah,” jelasnya.

Selain berlakon Jue juga tidak lama lagi akan tampil sebagai hos dalam travelog perihal masalah kehidupan ramaja rempit.

Untuk info, Jue dan suami iaitu Bayu Daniels bernikah pada 9 Mac 2014. Hasil perkongsian hidup Jue memiliki seorang cahaya mata sulung lelaki.

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.