F Haziq AF Dapat Anak Di Hari Raya Haji | Kakigosip.com - Berita Hiburan Malaysia, Gosip Artis, K-Pop, Filem dan Muzik
Sila Follow and Like twitter dan facebook kami.

Berita Terkini
recent

Haziq AF Dapat Anak Di Hari Raya Haji


Pertama sekali Kakigosip ucapkan tahniah kepada Haziq Rosebi dan isteri, Maisarah Mohd Sidki kerana menimang anak sulung mereka secara normal.

Apa yang istimewanya, isteri Haziq telah melahirkan anak lelaki mereka pada awal pagi hari raya haji sekitar jam 12.50 pagi.

Kakigosip juga difahamkan, buat masa ini Haziq belum menamakan anak mereka lagi, ini kerana dia mahu memilih nama yang bersesuaian bersempena dengan hari raya haji. Rasa-rasanya Aidil Adha juga ke seperti pemain bola sepak terkenal tanah air?



"Welcome to the world my son..Unexpected nk keluar awal, sepatutnya 23hb ni. Tapi perancangan Allah siapa yang tahu kan. Alhamdulillah ngam2 raya AidilAdha pukul 12:49am tadi baby keluar. Baby normal 2.87kg & muka ikut mak dia buat masa ni.

"Apa pun Syukur Ya Allah atas anugerah tak ternilai ini. Hye aunty & uncle, leh raya Haji sama-sama tahun ni. Nama pun nak kena adjust balik ni sebab dah alang2 Hari Raya AidilAdha kena la ada bekait sikit. #newbornbaby #babyaidiladha," coretnya.

Mereka telah disatukan pada 11 September tahun lalu, kalau anda perasan, anak mereka lahir sehari selepas tanggal 11, maknanya Haziq dan isteri bukan sahaja menerima anak pada hari bersejarah, malah sebagai hadiah hari ulang tahun perkahwinan pertama mereka
Powered by Blogger.