Berita Terkini
recent

Fara Fauzana Hadir Di Majlis World #QuranHour


Minggu lalu hangat dengan cerita Fara Fauzana. Lalu ramai yang menyangkakan personaliti ini akan 'menyembunyikan' diri dari masyarakat untuk menenangkan diri.

Namun andaian tersebut tidak tepat kerana Fara masih sudi hadir ke program World #QuranHour yang berlangsung Ahad lalu di UIAM Gombak.

Fara juga tidak menutup mukanya agar tidak dikenali. Sebaliknya berpakaian dan tampil seperti biasa. Malah lebih menarik, Fara dilihat duduk bersama-sama Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail.

Terima kasih Fara kerana sudi hadir menyokong majlis ini. Begitu juga dengan artis-artis lain yang hadir ke UIAM seperti

Mark Adam, Datuk Nash, Datuk Shah Reza, Fynn Jamal, Elyana, Imam Muda Asyraf, Rabbani, Isma, Faralyna, Anita Baharom, Elyana, Sissy Iman, Aida Khalida, Encik Mimpi dan ramai lagi.
Booking.com

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.