Berita Terkini
recent

Che Ta mahu beli kereta baru


Terdahulu dilaporkan kereta mewah selebriti terkenal, Rozita Che Wan telah dicuri dan sehingga kini masih lagi dalam siasatan polis.

Kata Che Ta, dia juga tidak berpuas hati dengan pihak pengurusan kondominiumnya itu kerana keselamatan penghuni tidak terjamin, walhal bil perkhidmatan sudah dibayar setiap bulan.


Sementara itu, Che Ta juga tidak menolak kemungkinan untuk membeli sebuah kereta yang besar bagi memudahkan urusan ke tempat kerja.

Biarpun merancang untuk membeli sebuah kereta baru, namun Che Ta belum memikirkan jenama apa dan masih merasakan keselamatannya belum tentu terjamin kalau pakai kereta yang mahal sekalipun.

Sekarang ini pakai kereta mewah mahupun besar atau kecil saiz kenderaan itu memang belum tentu lagi akan menjamin keselamatan diri kita, betul kata Che Ta.
Booking.com

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.