Berita Terkini
recent

Zamani Sembunyikan Identiti Bakal Isteri

Vokalis kumpulan Slam, Zamani Slam tidak mahu bercerita dengan lebih lanjut apatah lagi untuk mendedahkan bakal isterinya.

Dalam kenyataan sebelum ini, penyanyi ini pernah menyatakan bahawa dia sememangnya berhasrat untuk menamatkan zaman bujang.

“Asalnya dia ialah peminat saya dan Slam, seterusnya membantu menguruskan kelab peminat saya. Bermula dari situ, kami berkawan rapat malah dia juga banyak menyokong jatuh bangun saya dalam industri ini,” jelasnya seperti yang dilaporkan BH Online.

Tambah Zamani lagi, dia tidak mahu memperbesarkan perkara tersebut iaitu mengenai perancangan perkahwinanannya kerana bimbang perkara itu (perkahwinan) tidak menjadi kenyataan selain atas dasar mahu menghormati keluarga kedua belah pihak.

“Saya perlu menghormati keluarga kedua-dua belah pihak dan enggan membelakangkan mereka. Saya perlu dahulukan mereka sebelum memberi apa-apa kenyataan kepada pihak media mengenai perkara ini. Lagipun saya baru saja berbaik-baik dengan keluarga”

“Jadi, saya tidak mahu mengeruhkan kembali hubungan yang kembali terjalin dengan berita seperti ini. “Sekiranya perkahwinan itu menjadi kenyataan, saya tidak akan sorok. Saya akan akan beritahu pihak media dan juga peminat,” jelasnya.

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.