Berita Terkini
recent

SWEET! Hafidz Roshdi Kongsi Kisah Selepas Berumah Tangga

Selain menyatakan permohonan maaf kepada media di atas sikapnya sebelum ini, pelakon baru Hafidz Roshdi dalam masa yang sama turut berkongsi kisah kehidupan berumah tangganya. Hafidz menyifatkan ia adalah sesuatu yang sangat indah lebih-lebih lagi apabila setiap perkara dilakukan bersama isteri.


Sementara itu, Hafidz juga sudah bersedia jika dikurniakan cahaya mata awal dalam perkahwinan mereka. Mengenali isterinya, Nurul Shuhada yang merupakan rakan sekuliah ketika belajar dahulu, ternyata perkahwinan yang baru dibinanya itu cukup indah.

Tambahnya, dua juga tidak mahu terus kekal dengan sikap lamanya hingga menjadi kritikan di dalam industri seni tanah air. Mengakui dia mahu berubah, Hafidz turut menyatakan kesediannya untuk memperbaiki kelemahan tersebut dan menjadi insan yang lebih baik.

Alhamdulillah, semoga kedua pasangan ini dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan semoga ikatan perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke Jannah!

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.