Peminat Bertelagah Uqasha Senrose Benarkan Keith Foo Sentuh Pipinya

Meskipun pementasan teater Ombak Rindu telah pun melabuhkan tirai sejak beberapa hari lalu, namun aksi dan lakonan teraju utamanya iaitu Uqasha Senrose dan Keith Foo masih menjadi bualan hangat ramai.

Rata-rata memuji lakonan Uqasha dan Keith, namun di sebalik kata-kata pujian, terdapat segelintir peminat yang tidak senang dengan gambar yang dimuat naik Uqashadi laman Instagram miliknya yang mana gambar tersebut merupakan salah satu babak teater berkenaan.

Apa yang mencetuskan isu kerana ada sebilangan pengikut laman sosial kurang senang dengan adegan Keith menyentuh pipi pelakon cantik itu.

Tindakan Uqasha yang membiarkan Keith menyentuh pipinya dianggap tidak wajar memandangkan wanita itu tampil dengan imejnya yang bertudung dan disifatkan kurang sesuai untuk tatapan umum.

Ruangan komen di IG Uqasha menjadi medan perbalahan apabila tak kurang ada pengikut yang tampil mempertahankan pelakon kesayangan mereka itu dengan mengatakan tindakan Uqasha dibuat kerana tuntutan kerja dan karekter supaya cerita yang disampaikan nampak lebih nyata.
Peminat Bertelagah Uqasha Senrose Benarkan Keith Foo Sentuh Pipinya Peminat Bertelagah Uqasha Senrose Benarkan Keith Foo Sentuh Pipinya Reviewed by Kakigosip on 05:51:00 Rating: 5
Powered by Blogger.