Neelofa Sedia Dedah Kisah Cinta, Peribadi

Pelakon dan pengacara jelita Neelofa akan mendedahkan kisah cintanya yang selama ini tidak diketahui ramai dalam video sempena Kempen Allah Lebih Tahu Naelofar Raya 2016.

Ia akan ditayangkan dalam majlis pelancaran Naelofar Raya 2016 yang akan berlangsung di sebuah hotel di sini, Isnin ini.

Memetik laporan Harian Metro, aktres berusia 27 tahun ini berkata, dia memilih untuk berkongsi kisah cinta termasuk soal jodoh dalam video kempennya itu kerana ramai peminat yang tidak tahu sisi peribadinya itu.

"Selain kempen Ramadan dan Aidilfitri, video eksklusif itu turut memaparkan soal jodoh dan keinsafan pada bulan yang mulia ini. Ramai yang tahu kisah cinta saya tetapi mereka tidak tahu siapakah insan istimewa yang dimaksudkan itu.

"Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut jangan lupa muat naik video kempen terbaru ini di YouTube," katanya

Dalam pada itu Lofa berkata dia mensasarkan usia 29 hingga 30 tahun untuk mendirikan rumah tangga. Namun buat masa ini, dia belum memiliki calon yang sesuai.

Mengulas mengenai hubungannya dengan Datuk Hans Isaac pula, kata Neelofa, mereka masih berkawan baik hingga sekarang.
Neelofa Sedia Dedah Kisah Cinta, Peribadi Neelofa Sedia Dedah Kisah Cinta, Peribadi Reviewed by Kakigosip on 14:31:00 Rating: 5
Powered by Blogger.