Dikritik Kendali ABPBH29, Ini Penjelasan Mira Filzah!

Meskipun dianggap pendatang baru, namun nama Mira Filzah bukan asing lagi dalam industri tanah air, malah kehadirannya sememangnya membuatkan ramai peminat jatuh hati. Mana tidaknya berperwatakan lemah lembut juga sejuk mata memandang lebih-lebih lagi ayu bertudung.

Namun biasalah, lumrah menjadi seorang selebriti bukan sesuatu yang mudah. Hendak menapak nama. Beberapa hari lalu telah berlangsung majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2015 (ABPBH 2015). Mira Filzah menerima kritikan dari sesetengah pihak yang mempertikaikan dia menjadi pengacara majlis tersebut. Tidak cepat melatah, beliau bagaimanapun tampil memohon maaf di laman Instagram miliknya.


Dalam kenyataannya lagi, selain berterima kasih kepada penganjur di atas peluang yang diberikan itu, Mira Filzah turut sama memberikan penghargaan kepada peminatnya yang sentiasa memberikan sokongan.

Apa yang terjadi kepada Mira Filzah bagi penulis bukanlah satu isu besar. Kritikan yang datang pula hanya sekadar mempertikai tanpa cuba meletakkan diri di tempat Mira. Harus diingatkan tiada siapa pun terlahir sempurna untuk setiap langkah pertama.


Dikritik Kendali ABPBH29, Ini Penjelasan Mira Filzah! Dikritik Kendali ABPBH29, Ini Penjelasan Mira Filzah! Reviewed by Kakigosip on 05:49:00 Rating: 5
Powered by Blogger.