Ruhainies anggap Janna Nick tidak matang

Pelakon baharu, Ruhainies, 24, menganggap tindakan Janna Nick memuat naik video beserta kaspyen yang mencemuh dirinya di akaun Instagram pelakon itu sebagai kurang matang. Ruhainies atau nama sebenarnya, Ruhainies Farehah Zainul Ilyas mengakui terkilan apabila Janna masih ingin memanjangkan isu pergaduhan mereka biarpun dirinya pernah membuat kenyataan secara terbuka kepada media sudah memaafkan kesalahan pelakon itu. "Saya tidak mahu ada lagi salah faham antara kami dan memilih untuk berdamai. Industri hiburan kecil dan tidak mustahil, kami akan disatukan dalam produksi lain nanti. Sedapat mungkin, saya enggan mencari musuh kerana saya di sini untuk bekerja. "Cuma, saya terkilan dengan tindakan kurang matang Janna apabila memuat naik video di akaun Instagramnya untuk memburukkan nama saya. Apa yang pasti, baik Michael Ang sebagai pengarah dan pelakon pengganti saya untuk filem itu mengetahui kebenarannya. "Ketika ini, saya memilih untuk tidak membalas semula perbuatan Janna itu kerana tidak mahu bertindak mengikut emosi. Namun, saya tidak teragak-agak untuk mengemukakan mesej yang dihantar Janna kepada saya apabila tiba masanya kelak," katanya.

Perselisihan antara dua pelakon itu mula menjadi bualan apabila Janna dikatakan menghasut Michael untuk menyingkirkan Ruhainies sebagai antara teraju filem pertama arahannya, Kimchi Untuk Awak. Salah faham itu bagaimanapun, terlerai apabila Ruhainies memilih untuk berdamai. Namun, tindakan pelakon yang kini popular dengan drama rantaian, Suami Tanpa Cinta itu memuat naik video penjelasan Michael itu menghangatkan semula isu berkenaan. Mengukuhkan lagi andaian itu apabila Janna menulis kapsyen yang dianggap boleh menutup periuk nasi Ruhainies, sekali gus mencalar imej pelakon itu. "Saya tahu dia masih muda namun kita perlu memikirkan kesan sebelum melakukan sesuatu. Apa impak perbuatan itu kepada individu lain? Saya kesal kerana ketika ini, ramai yang mengandaikan saya bermulut jahat. "Sebelum ini, Janna ada menghantar mesej sebelum memuat naik video itu tetapi saya enggan memanjangkan persengketaan. Mungkin saya perlu mengambil langkah lebih berhati-hati pada masa depan supaya tidak terkena lagi," katanya.


Ruhainies anggap Janna Nick tidak matang Ruhainies anggap Janna Nick tidak matang Reviewed by Kakigosip on 05:52:00 Rating: 5
Powered by Blogger.